• 1000 etageejendomme renoveret
   
  Igennem årene har PNP-BYG A/S i hoved/total - eller fagentreprise renoveret mere end 1000 ejendomme for:
   
  Bygherrerådgivere
  Boligselskaber
  Ejer- og andelsforeninger
  Administrationsselskaber
  Offentlige bygherre
 • Mere end 15.000 vinduer årligt
   
  PNP-BYG udskifter mere end 15.000 vinduer og døre om året foruden renoveringsopgaver som facade- og tagrenoveringer samt etablering af tagboliger.
 • Information er vigtig
   
  PNP-BYG's "Orientering til beboerne" og "kvalitetsstyringshåndbog" er formuleret på grundlag af mange års erfaring, hvor vi i alle årene har specialiseret os i bygningrenovering.

Nyheder

 

PNP-BYG A/S støtter igen Knæk Cancer!

26. oktober 2023

Endnu engang er Kræftens Bekæmpelse og TV 2 gået sammen om kampagnen ‘Knæk Cancer’. For 11. år i træk vælger vi at støtte denne vigtige sag, der ikke kun påvirker den sygdomsramte men i høj grad også de pårørende.

 

 

 


Nye tømrersvende

29. september 2023

Nye tømrersvende "udklækket" fra PNP-BYG A/S

 

Torsdag d. 28. september afsluttede Valdemar og Philip deres svendeprøver.

 

PNP-BYG A/S ønsker Valdemar og Philip et stort tillykke med en god faglig uddannelse og et flot svendebrev.

 

 


Organisationsændring hos PNP-BYG A/S ❗️

18. september 2023

Organisationsændring hos PNP-BYG A/S ❗️
I fredags bød vi velkommen til Mathias Redøn som fremover skal varetage rollen som KS- og arbejdsmiljøansvarlig. Mathias kommer fra "egne rækker" i det at han har været tømrerformand hos os i de sidste par år - Han tager derfor en god portion praktisk erfaring med sig ind på kontoret hvilket giver ham et godt afsæt til den nye rolle ⛑???
Ændringen betyder at Jan Boye rykker over i en stilling som tilbudsberegner med opstart primo november ???
Vi ser frem til at samarbejdet og byder Mathias velkommen til - og ønsker ydermere både Mathias og Jan tillykke med deres nye roller ??
 
 

Endnu et jubilæum hos PNP-Byg A/S

10. august 2023

Endnu et jubilæum hos PNP-Byg A/S ????
Vores tømrerformand Tobias kan i dag fejre sit 10 års jubilæum.
Tobias har stået i lære i PNP-Byg A/S og har efter endt uddannelse løftet flere spændende opgaver som tømrersvend i et af vores vinduessjak, indtil han for nyligt selv overtog rollen som formand i sjakket.
Vi glæder os over endnu en loyal og dygtig medarbejder kan fejre jubilæum hos PNP-Byg A/S
På billedet ses projektleder Christian Larsen overrække Tobias en lille hilsen ????
Vi ser frem til at mange flere år og opgaver sammen med dig???
 
 

Godt i gang på EF Gl. Ladegaard

28. april 2023

OGSÅ HER!
 
Ca. 18 år efter vi afsluttede vinduesudskiftningen for ejerforeningen EF Gl. ladegaard er vi igen tilbage på matriklen. Denne gang er turen til ejendommens tag- og facader som skal have en kærlig hånd ???
Vi er kommet godt i gang med tag- og facaderenoveringen hvor vi skal udskifte ejendommens udtjente tegltag herunder udskiftning af den gamle kobberbeklædning mod gaden, og zinkbeklædningerne mod gården. Ejendommens facader skal også have en omgang med bla. omfugning af det blanke murværk, udbedring af sætningsrevner, nye fuger omkring vinduerne m.m. ?⚒
Projektet forløber over det næste års tid.
Vi takker for tilliden, og glæder os til at forskønne denne flotte ejendom og ser frem til et godt samarbejde med byggesagens parter. EF Gl. ladegaard, Bang & Beenfeldt A/S samt vores underentreprenører, BMI Group Danmark - Monier og vores øvrige leverandører.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Schødt A/S skriver om vores byggesag for A/B Nat II

2. november 2022

OGSÅ HER!
Schødt A/S - byggerådgivning har skrevet en fin artikel om vores samarbejde vedr. vinduesudskiftningen for A/B Nat II som vi synes i skulle give jer tid til at læse ?
Vi vil benytte lejligheden til at takke for samarbejdet til bygherre, Schødt A/S - byggerådgivning, Idealcombi A/S og vores dygtige håndværkere.
Foto: Schødt A/S

Nye byggesager

21. april 2022

OGSÅ HER!

PNP-BYG A/S har som mange andre i branchen travlt i øjeblikket, men ikke så travlt at vi ikke kan glæde os over at flere opgaver er kommet til ??

Før påske underskrev vi kontrakter på følgende byggesager.

Egegårdsvænget i Søborg hvor vi i samarbejde med DAB og Friis Andersen Arkitekter A/S bla. skal udskifte vinduespartier, facadeplader, nye ståltrapper, renovering af eks. badeværelser med nye varmevekslere, nye overflader på gulv/væg samt etablering af nye radiatorer ved havefacader samt et større anlægsprojekt renovering af eks. broer, membraner, boltværk ved åer samt etablering af nye sokkelaffugtere boligernes facader.

Vi glæder os til samarbejdet med bygherre og rådgiver samt vores samarbejdspartnere og leverandører UnikFunkis vinduer & døreRockpanel,

Projektet løber fra juni til oktober, 2023
--------------------------------------------------------------------
På Kobbelvænget 65 i Brønshøj glæder vi os over igen at skulle samarbejde med Københavns Ejendomme og Indkøb og EKJ RÅDGIVENDE INGENIØRER AS omkring udførelsen af 3+4 etape vedr. udskiftning af det gamle naturskifertag herunder udskiftning af enkelte vinduespartier, diverse maler- og murearbejder. PNP-BYG A/S har tidligere udført etape 2.

Vi glæder os til samarbejdet med bygherre og rådgiver samt vores samarbejdspartnere og leverandører KRONE VINDUER A/S

Projektet løber fra maj til december
--------------------------------------------------------------------
For E/F Brandholmparken udfører vi i samarbejde med FALKON A/S Rådgivende Ingeniører og bygherre en tagrenovering med renovering af eks. tagpapbelægning, udskiftning af tagrender, inddækninger og taghætter, efterisolering af tagrum, udskiftning af eks. eternitbeklædning, omlægning af eks. varme- og afløbsinstallationer på tagrum samt diverse bygningsarbejder i underliggende baderum.

Vi glæder os over samarbejdet med bygherre og rådgiver samt vores samarbejdspartnere og leverandører Cembrit Danmark A/S

Vi er allerede i fuld gang og forventer afslutning medio august.
--------------------------------------------------------------------

Vi takker for kontrakterne og ser frem til samarbejdet ??

 

 


PNP-BYG A/S indgår trøjesponsorat

16. november 2021

OGSÅ HER!

 

PNP-BYG har valgt at indgå et trøjesponsorat med håndboldklubben BK Ydun på Frederiksberg fordi vi synes det er vigtigt at bakke op omkring idrætten, at unge har en sund og aktiv fritidsinteresse.

 

Sponsoratet har udmøntet sig i disse flotte spillertrøjer som BK Ydun´s årgang 2012 spillere vil optræde i til kampe og stævner.

 

Vi synes selv at trøjerne klæder "fremtidens håndboldstjerner" rigtig godt :)

 

#sponsorat #BKYdun #håndbold

 

 


Byggepladsrundvisning og RIBtur

21. september 2021

Forrige fredag var det endelig tid til at vi kunne samles til en lille social sammenkomst. Vi besøgte vores byggeplads på Nyhavn, fik en rundvisning på pladsen hvorefter sagens projektleder holdt et oplæg om projektet for firmaets øvrige ansatte. Efterfølgende fik vi en masse frisk vind i håret og så København fra vandet da vi sejlede ud med Ribalex.dk
Tak for en god tur til teamet og for en fed tur på vandet til Ribalex.dk ????
 
 
 
 
 
 

15 års jubilæum

1. september 2021

 

STORT tillykke til vores økonomiassistent Joanne som vi fejrede med denne flotte kage da hun i dag har 15 års jubilæum hos PNP-BYG A/S. Derudover kunne vi også fejre en anden glædelig begivenhed idet Joanne skal giftes på lørdag

 

Vi ønsker Joanne et stort tillykke med jubilæet og kærligheden <3


OGSÅ HER! Endnu en fin artikel i Byens Boligforeninger

11. maj 2021

OGSÅ HER!
Endnu en fin artikel i Byens Boligforeninger omkring vores renoveringsopgave for AB Tårnparken i Roskilde.
Vi glæder os desuden over at sagen er blevet indstillet til Renoverprisen 2021
Endnu engang et stort tak for samarbejdet til foreningen, vores samarbejdspartnere, Rambøll, ROCKWOOL og Rockpanel ?

Så er PNP-BYG A/S kommet i gang på Navigatørernes Hus

5. marts 2021

OGSÅ HER!

 

Så er PNP-BYG A/S kommet godt I gang med at tage hatten af den fine gamle ejendom ”Navigatørernes hus” på hjørnet af Havnegade og Nyhavn.

 

Vi skal sammen med CEJ Ejendomsadministration bygge 3 super lækre nye tagboliger der fremadrettet vil få en fantastisk udsigt fra kvistene i taget over både havebassinet og Nyhavn :)

 

#Vinduesudskiftning

#Tagudskiftning

#Renovering

 


Endnu en fin artikel om en af vores byggesager

25. november 2020

Byggeri + Arkitektur skriver om vores facaderenovering hos AB Nyrnberggården som vi udfører i samarbejde med AI Arkitekter & IngeniørerVELFAC og andelsboligforeningen.
 

#renovering #facaderenovering #vinduesudskiftning

 


Fin artikel fra vores facaderenovering i Roskilde

18. november 2020

113250_1

 

Fin artikel fra vores facaderenovering for AB Tårnparken i Roskilde som vi har udført i samarbejde med

Rambøll Danmark, Rockwool, Rockpanel og andelsboligforeningen.
Vi takker for samarbejdet og glæder os over det fine resultat.

PNP-BYG A/S støtter de Danske Hospitalsklovne

28. oktober 2020

Efter en uge med fokus på knæk cancer kampagnen hvor vi sammen med hele Danmark stod sammen og fik indsamlet imponerede 139.102.807 kroner i løbet af en uge.

 

Så har PNP-BYG A/S valgt at støtte op omkring en anden vigtig sag.

 

De Danske Hospitalsklovne er med til at skabe glæde og smil for indlagte børn og deres pårørende i en i forvejen svær tid på hospitalerne rundt omkring i landet - Det synes vi er vigtigt at støtte op omkring <3

 


PNP-BYG A/S støtter igen Knæk Cancer!

19. oktober 2020

Endnu engang er Kræftens Bekæmpelse og TV 2 gået sammen om kampagnen ‘Knæk Cancer’. For 8. år i træk vælger vi at støtte denne vigtige sag, der ikke kun påvirker den sygdomsramte men i høj grad også de pårørende.

 


Ny kontrakt!

5. oktober 2020

OGSÅ HER!

 

I fredags d. 2. oktober 2020 skrev vi kontakt på en ny og spændende opgave for EF Husumparken. 

 

Vi skal for bygherre i samarbejde med Byggerådgivning Danmark udføre 5600 m2 tagudskiftning herunder miljøsaneringsarbejde (asbest), udskiftning af vinduer, omlægning af vvs-installationer, omfugning af dele af facaden samt isolering af gavle. 

 

Opgaven forløber fra uge 41, 2020 til uge 22, 2022

 

Vi takker for tilliden og ser frem til samarbejdet på opgaven :)

 

 

Billede fra kontraktunderskrivelsen i fredags hos Byggerådgivning Danmark ApS.

På billedet ses fra venstre: Mads Fisker Andersen og Lars Bøjen Jørgensen, Byggerådgivning Danmark ApS og Carsten Jensen, PNP-BYG A/S


Ny kontrakt på en fantastisk opgave!

17. september 2020

OGSÅ HER!
Ny kontrakt på en fantastisk opgave!

PNP-BYG A/S skal sammen med Cej ejendomsadministration A/S og Navigatørernes Hus bygge Københavns bedst beliggende og lækreste tagboliger lige i hjertet af københavn.

Navigatørernes Hus er oprindeligt opført i 1874 og gemmer på mange fantastiske detaljer hvor bla. er kuppelen på taget udformet som en dykkerklokke.
Projektet omfatter nedrivning/miljøsanering, ny spærkonstruktion, tagbeklædning med skifer og tagpap, kviste og tagterrasser. Renovering af den eksisterende kobberkuppel samt indvendig indretning herunder installationer og nye overflader.
Opgaven udføres fra Januar 2021 til December 2021.
Vi takker for opgaven som vi ydmygt vil gøre vores bedste for på denne gamle flotte ejendom ?

Vi SØGER erfarne tømrer/tømrersjak til tagudskiftning

12. juli 2020

Vi SØGER erfarne tømrer/tømrersjak til tagudskiftning.

 

Hos PNP-BYG A/S har vi travlt, så hvis du søger nye udfordringer, og vil være en del af teamet i PNP-BYG A/S, så hører vi rigtig gerne fra dig!

Vi tilbyder gode og ordnede ansættelsesforhold med arbejdsopgaver, der primært er placeret i hovedstadsområdet. 

 

Tiltrædelse efter sommerferien. 

 

Hvis du synes det lyder spændende så kontakt projektleder Kim Bach Salomonsen mail: ks@pnp-byg.dk tlf.: 2219 0596 eller Carsten Jensen mail: cj@pnp-byg.dk tlf.: 4074 7501


Fantastisk afslutning på første halvår

1. juli 2020

OGSÅ HER!

Fantastisk afslutning på første halvår inden sommerferien venter rundt om hjørnet.

Her i PNP-BYG A/S glæder vi os over at have fået kontrakter på tre spændende renoveringsopgaver som vi glæder os til at tage fat på :)

AB Nyrnberggården:

Ejendommen er opført i 1934 og består af 42 opgange.

Projektet omhandler nedtagning af eks. altaner, omfugning af ca. 10.000 m2 facader samt udskiftning af vinduer. Efterfølgende udføres der nye altaner i fagentreprise som udføres af en anden aktør.

Byggesagen udføres i samarbejde med foreningen og AI Arkitekter & Ingeniører

 AB Positiv:

Projektet omhandler facaderenovering af 4 sammenhængende bygninger med afrensning af facader, partielle murerreparationer i et større omfang, tagudskiftning af hhv. tegl, skifer og -tagpaptag.

Byggesagen udføres i samarbejde med foreningen og Trio Arkitekter ApS

 Korngården:

Bebyggelsen er oprindelig opført i 1961 og består af 4 blokke med i alt 31 opgange.

Projektet omhandler tagrenovering af ca. 6500 m2 tagflade hvor eks. tegltag udskiftes til nyt tagpaptag, udskiftning af diverse inddækninger og taghætter samt etablering af afvanding fra tag- og altaner.

Byggesagen udføres i samarbejde med DAB og TORKIL LAURSEN A/S, Rådgivene Ingeniører

 


Ny projektleder

1. maj 2020

Mandag d. 20 april bød vi Jan Boye velkommen i PNP-BYG. Jan er ansat som projektleder og er allerede godt igang med sine første opgaver.

 

Jan kommer med en god portion erfaring indenfor branchen, og har tidligere beskæftiget sig med renoveringsager.

 

Vi er derfor rigtig glade for at byde Jan velkommen og ser frem til samarbejdet fremover :)

 

 


Dronning Margrethe II fødselsdag

16. april 2020

Vi fejrer også hendes Majestæt Dronning Margrethe II fødselsdag i dag.

 

 

 


Lærling bliver til svend

27. marts 2020

PNP-BYG A/S har udlært endnu en lærling.

 

Idag er Andreas Raaschou udlært - stort tillykke til Andreas.

 

 

 

 


Blikkenslagerarbejde på Ingemannsvej

11. marts 2020

På Ingemannsvej på Frederiksberg hvor vi udfører en tag- og facaderenovering er vores dygtige blikkenslagersjak igang med at lave kviste, skotrender, tagrender/nedløb og at beklæde et tårn med falsede zinkredder. Tårnet står snart færdigt - efterfølgende mangler vi bare at montere den nyistandsatte vejrhane :)

I PNP-BYG laver vi også blikkenslagerarbejde i egenproduktion.

#byggeri #renovering #blikkenslager

 

 


Ny brochure

9. januar 2020

Godt nytår til alle kollegaer & samarbejdspartnere. Se venligst vores nye brochure :)

 

http://www.sebrochure.dk/PNP_Byg/WebView/

 

#renovering #byggeri


PNP-BYG A/S støtter Knæk Cancer!

25. oktober 2019

Endnu engang er Kræftens Bekæmpelse og TV 2 gået sammen om kampagnen ‘Knæk Cancer’. For 7. år i træk vælger vi at støtte denne vigtige sag, der ikke kun påvirker den sygdomsramte men i høj grad også de pårørende.

 


Vinduesudskiftning i lindehuset

16. oktober 2019

En god renovering udført af PNP-BYG A/S, vi takker for det godt samarbejde på opgaven!

 

Læs hele artiklen fra Dagens Byggeri her https://lnkd.in/dCumTPU

 

#frovin #sbsrådgivning #Renovering #Vinduesudskiftning

 


Nyhedsbrev - Taastrup Have

10. oktober 2019

OGSÅ HER !

 

PNP-BYG A/S Takker for den flotte ros fra bygherre i Taastrup Have som har fået skiftet tag på 15 boligblokke.

 


3 nye tømrersvende færdigudlært i PNP-BYG A/S

27. september 2019

PNP-BYG A/S har torsdag d. 26. september uddannet hele 3 nye tømrersvende.

 

 

På billedet ses de tre stolte og glade tømrersvende foran deres svendestykke.

 

Vi i PNP-BYG A/S ønsker Jonas, Frederik og Issam et stort tillykke med en god faglig uddannelse og et flot svendebrev.


Tagudskiftning hos AB Brillerne i Holte

24. september 2019

Sagen blev udført i samarbejde med foreningen og dens rådgiver fra Kuben Management - bygherrerådgiver og projektudvikler. Tak til Randers Tegl A/S for den flotte video. #Byggeri #Renovering #Tagudskiftning #Kubenmanagement #Randerstegl 

 

Se videoen her https://lnkd.in/d9PXexE


Vinduesudskiftning i Lyngparken II

16. september 2019

OGSÅ HER! Så er vi godt i gang med vinduesudskiftning i Lyngparken II for Arbejdernes Boligselskab i Gladsaxe.

 


Mesterbesøg

9. maj 2019

Bente har været på mesterbesøg hos Next uddannelse København i Rødovre.

 

Andreas Raaschou

 

Christian Baron Pedersen


God afslutning på året. Tre nye kontrakter i hus!

10. december 2018

God afslutning på året. Tre nye kontrakter i hus!

Alle opgaver er i forlængelse af et godt samarbejde på afsluttede sager.

 

Lindehuset, Frederiksberg
Det gode samarbejde med Frederiksberg boligfond og sbs byggerådgivning A/S fortsætter. 
I 2018 afsluttede vi Den Sønderjyske By og har nu fået kontrakt på Lindehuset, Frederiksberg, hvor vi fortsætter med samme team. Sagen består af udskiftning af vinduer på 156 boliger samt facadeistandsættelse.
Bygherre: Frederiksberg Boligfond
Rådgiver: sbs rådgivning A/S

 

AB Brillerne, Holte
I forlængelse af en netop afsluttet tagudskiftning, på Lombardigade, fortsætter vi samarbejdet med Kuben Management A/S. Denne gang er det med udskiftning af 3500 m2 tegltag på bebyggelse AB Brillerne, i Holte.
Bygherre: AB Brillerne
Rådgiver: Kuben Management A/S

 

Henrik Nielsens Vej 43-49, Roskilde
I 2018 påbegyndte et samarbejde med Roskilde Kommune, hvor vi udskiftede tag på Vindingehallen. Samarbejdet fortsætter med endnu en kontrakt, hvor vi i 2019 skal skifte 1100 m2 tegltag på Henrik Nielsens Vej, i Roskilde. 
Bygherre: Roskilde Kommune
Rådgiver: Constructa A/S

 

Vi i PNP-BYG A/S ser frem til at fortsætte de gode samarbejder.


Endnu en tømrer er blevet færdiguddannet i PNP-BYG A/S

3. juli 2018

Så blev endnu en tømrer uddannet fra PNP-BYG A/S. Denne gang var det Ludvig, der blev uddannet EUX-tømrer og som sluttede af med et flot resultat. Vi i PNP-BYG A/S ønsker dig stort tillykke!

 


OGSÅ HER! Denne gang i dagens Licitationen

9. maj 2018

OGSÅ HER!

Tak til Licitationen for den positive opmærksomhed.

 

https://www.licitationen.dk/article/view/601245/rodovreentreprenor_saetter_ny_rekord

 


2x20 års jubilæum i PNP-BYG A/S

4. marts 2018

I sidste uge kunne Bo og Christian fejre deres 20 års jubilæum i PNP-BYG A/S. De startede ud sammen og har holdt ved lige siden. Stor respekt og tillykke til dem begge!

 


Fantastisk afslutning på året. 3 nye kontrakter i hus

9. januar 2018

PNP-BYG A/S har haft en fantastisk afslutning på året, hvor vi fik hevet 3 nye kontrakter i hus. 

Kontrakterne omfatter følgende: 

 

EF Taastruphave beliggende i Tåstrup. Sagen består af en udskiftning af tag på foreningens 15 boligblokke.

 

E/F Rustenborg beliggende i Lyngby. Sagen består af en energioptimering af facader. Dette gøres ved at opbygge nye facader i en ny let tømrerkonstruktion, som beklædes med facadeplader. Der vil også blive udført en udskiftning af vinduer og altandøre.

 

Skt. Thomas Allé 17-19 & Gammel Kongevej 99 beliggende på Frederiksberg. Sagen består af en udskiftning af tag, vinduer og døre samt energioptimering. Der vil også blive etableret nye altaner på ejendommen.

 

PNP-BYG A/S takker for kontrakterne og ser frem til et godt samarbejde i 2018.  

 

 


Så har PNP-BYG A/S vundet endnu en sag

5. oktober 2017

Så har PNP-BYG A/S vundet endnu en sag. Denne gang omhandler det en renovering af rehabilitetscenteret Broparken, der er beliggende i Rødovre. Renoveringen vil bestå af en renovering af alle facader, levering og montering af nye vinduer samt levering og montering af nye radiatorer, nye elinstallationer og udvendig ventileret eternit. Derudover skal vi også etablere nye cykelskure.

Sagen vil blive udført i 3 etaper med start i oktober 2017 og forventes færdig i marts 2018.

 

Bygherre: Rødovre kommune

Rådgiver: Tvede Rådgivende Ingeniører

 

Vi ser frem til et godt samarbejde!

 

 


Så har vi endnu engang fået opmærksomhed i Licitationen

11. august 2017

Så har PNP-BYG A/S endnu engang fået opmærksomhed i Licitationen. Denne gang omhandler det vores samarbejde med boligselskabet Tårnbyhuse, der har fået udskiftet knap 10.000 vinduer. Vi takker for det gode samarbejde.

 

https://www.licitationen.dk/article/view/548057/pnp_byg_afleverer_hidtil_storste_opgave?ref=newsletter&utm_medium=email&utm_source=newsletter&utm_campaign=daily

 


Endnu en færdiguddannet tømrer hos PNP-BYG A/S

3. juli 2017

Stort tillykke til Martin Hansen, der er blevet færdiguddannet som tømrer og dermed blevet PNP-BYG A/S’s fø